Love Island
islanders
Çdo sezon i Love Island përfshin 12 vajza dhe djem që bashkëjetojnë në një vilë luksoze në kërkim të dashurisë së vërtetë. Ata duhet të zgjedhin me zgjuarsi partnerin, sepse eleminime shokuese dhe hyrje të reja të konkurrentëve, e bëjnë të paparashikueshme çdo ditë qëndrimi në vilë. Ai që mbetet single, rrezikon të kthehet në shtëpi. Edhe publiku nga shtëpia ka shancin të votojë çiftin e tyre të preferuar, të eleminojë apo të mbaje brenda vilës personazhin që pëlqen më shumë. Drama dhe emocioni nuk mbaron kurrë në këtë format. Në fund çifti fitues, përballet me një tjetër zgjedhje: dashurinë apo çmimim e madh prej 50.000 Euro?!

MEET THE ISLANDERS

Cover story

years old
""
Not Found!

EVERYTHING ABOUT #

# VIDEO'S