Love Island Love Island Albania, Reality Dating Show me beqarët më seksi shqiptarë në kërkim të dashurisë së vërtetë, duhet të qëndrojnë të lidhur për 9 javë duke gjetur shpirtin binjak, por edhe për të fituar një çmim në para. Për herë të parë në Shqipëri formati më i ndjekur i momentit në të gjithë botën, një patentë nga ITV STUDIOS dhe një prodhim i TV KLAN.

Today's stories

Video

Luana