Love Island Prime Show LIVE nën prezantimin e Luana Vjollca në TV KLAN. Për herë të parë TV KLAN do të sjellë si pjesë e Love Island Albania edhe netët LIVE, në Prime time me 2 analistë në studio, të ftuar specialë, supriza, lidhje direkte me vilën në Jug të Shqipërise, dhe shumë elementë të tjerë spektakli, që do ta shndërrojnë këtë format në një fenomen televiz edhe në Shqipëri, ashtu si në çdo shtet tjetër!

THE LUANA VJOLLCA

#LUANA UNPOSTED

#BACKSTAGE

LUANA ON CAMERA

#BEHIND THE SCENES

DIARY OF LUANA VJOLLCA